Over ons?

 


Gemeente Best is de opdrachtgever voor dit wijkproject.
De projectbegeleiders van het community art project zijn Finn Zweemer, Madelene Veraa en Debbie Verschuren. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

 

 

Finn Zweemer

Ik ben al mijn hele leven woonachtig in Best. Van kinds af aan ben ik gefascineerd door tekenen en schilderen en ik ben vervolgens afgestudeerd aan het grafisch lyceum in Eindhoven. Daarna heb ik nog twee jaar de kunstacademie gedaan en uiteindelijk ben ik in de reclame terecht gekomen, met name signing en montage. Mijn grote passie blijft toch echt wel graffiti spuiten. Ik ben er in 2006 mee begonnen en tot op de dag van vandaag ben ik daar nog steeds veel mee bezig. Door middel van community art kan ik al mijn ervaring en creativiteit kwijt.

 

Debbie Verschuren
Ik ben opgegroeid in Best en woon nu in Goirle. Na de dansacademie op de Hogeschool voor de Kunsten heb ik ook Sociale Studies en docent maatschappijleer gestudeerd.  Ik ben me vervolgens (naast het lesgeven op een middelbare school) gaan richten op kunst- en cultuurprojecten in de wijk. Ik vind het fijn om het creatieve en sociale met elkaar te combineren. Ook vind ik community art een positieve manier om iets te betekenen voor mensen en voor de wijk.  We willen namelijk allemaal iets moois creëren. 

 

Madelene Veraa
Als cultuurcoach van TUURLIJK (samenwerking onderwijs en gemeente Best) vind je mij vooral op school en ik de wijk. Ik probeer daar mensen met elkaar te verbinden door middel van kunst en cultuur. Soms op projectbasis, soms op de lange termijn. Daarnaast sta ik voor de klas: op het Heerbeeck college als docent drama, op basisscholen met allerlei kunst- en cultuurprojecten. Ik hoor het graag als je een goed idee hebt, dan gaan we ermee aan de slag!
Doe je mee?
TUURLIJK doe je mee!

Samenwerkingspartners

Gemeente Best

Woonstichting ’thuis

Basisschool Bricks

TUURLIJK doe je mee!

Bewoners Overleg Wilhelminadorp

Bewonersoverleg de Kantonnier

Lumens - Jeugdwerk Todo

LEV groep